Profil

Jeg hedder Lise-Lotte Bouchara. Jeg er født 1956 og har tre voksne børn.
Jeg er uddannet zoneterapeut fra Lasota Terapi Akademi, og uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør fra Dansk Fysiurgisk Massageskole Aalborg.
Jeg er RAB-godkendt, hvilket vil sige at jeg er ”Registreret alternativ behandler”.  Det er en titel, der kun gives til behandlere, der lever op til en række krav, som Sundhedsstyrelsen har stillet til uddannelse, etik og god klinisk praksis.
Min store interesse for zoneterapi startede for mere end 30 år siden, hvor min mor blev uhelbredeligt syg og fik nogle voldsomme bivirkninger af sin medicinske behandling.
For at lindre sine bivirkninger, prøvede hun forskellige alternative behandlinger, og for hende var zoneterapi det mest effektive. Siden den gang har min familie og jeg brugt zoneterapi som behandlingsform, og jeg forbavses stadig over de fantastiske resultater, som denne tusindår gamle teknik fremkalder.
Jeg er også uddannet som sygehjælper, plejer og pædagog. Jeg har arbejdet som børnehaveklasseleder siden 1997, men er netop stoppet for at have mere tid til zoneterapi.

Supplerende kurser:

  • 2014 – Hvad fødderne fortæller 1, Mette Puch
  • 2014 – Hvad fødderne fortæller 2, Mette Puch
  • 2015 – Baby og børnemassage, Helle Roed Hobro
  • 2016 – Babyens kraniosakral system fra nakke til korsben, Lars Kjeldal
  • 2016 – Special pædagogisk børne massage, Nordlys Silkeborg
  • 2017 – Rundt om foden, Touch Point, København
  • 2017 – Stolmassage, Den danske zoneterapiskole, Herlev  
  • 2018 - Graviditet - fertilitet - fødsel, Helle Roed Hobro
  • 2018 -  Nordlys gravidmassage, Nordlys Silkeborg
  • 2018 - Cupping, Bo Stentoft, Køge

Hvorfor jeg synes, at zoneterapi er så fantastisk?

Min familie og jeg har gennem mange år benyttet zoneterapi med fantastiske resultater, og efter jeg selv er blevet zoneterapeut, forundres jeg stadig over de fantastiske resultater som jeg møder i klinikken.
Jeg elsker, når mine klienter kommer i klinikken efter en travl hverdag og efter kort tid på briksen føler sig helt afslappet og nede i gear.
Jeg elsker tiden til fordybelse og omsorg for den enkelte klient, så denne kan føle tryghed og anerkendelse.
Jeg elsker, når mine klienter efter få behandlinger oplever, at der sker positive ændringer i de ubalancer, de er kommet med, og at vi i dialog og ud fra et holistisk menneskesyn finder frem til mulige årsager og en behandlingsplan.
Jeg elsker, at der ikke er to behandlinger, der er ens, og at hver klient er unik og behandles ud fra netop sine egne forudsætninger.

Derfor synes jeg, at zoneterapi er fantastisk!